Sang & Musik

Hos Aalborg Citykirke Music Academy kan du både gå til sang, keyboard/klaver, akustisk guitar, elguitar, bas, trommer eller give den gas i gospelkoret ”Groovy Gospel”.

UNDERVISERE

Teamet af undervisere er alle konservatorieuddannede og består af Heidi Bisgaard Jondahl (sang/kor), Mads Sørensen (trommer/bas) og Alexander Jalk (guitar/sammenspil). Undervisning i sang og instrument foregår på ugebasis og finder sted i Aalborg Citykirke.

GOSPEL

Gospelkoret ”Groovy Gospel” ledes af Heidi Bisgaard Jondahl, som har stor erfaring i korledelse ikke mindst inden for gospelgenren. Læs mere på groovygospel.dk.

TILMELDING

Aalborg Citykirke Music Academy hører under Den Kreative Skole, og det er også herigennem, du finder mere information og tilmelder dig.