Gudstjenesten

Hver søndag kl. 10.30 og 18.30 er der gudstjeneste i Aalborg Citykirke. Her samles vi i alle aldre, og det er ugens højdepunkt for kirken. Kom og vær med!

Vi starter i den store sal, hvor vi synger sammen, og bagefter gør børnene til børnekirke. De har deres helt eget program, spækket med sjov og ballade, undervisning og bøn. Børnekirken er aldersopdelt i tre afdelinger, og de seje medarbejdere har altid noget spændende i ærmet til børnene. (Bemærk, at der kun er aldersopdelt børnekirke om formiddagen.)

De voksne bliver i salen, hvor gudstjenesten fortsætter med sang, bøn, undervisning og nadver. Formen er afslappet, musikken er nutidig, og undervisningen relaterer sig til din hverdag. Sidst i gudstjenesten vil der altid være mulighed for personlig forbøn.

Om du allerede tror på Jesus eller bare er nysgerrig og søgende i forhold til det med tro, så er der plads til dig i Aalborg Citykirke. Her betyder gæstfrihed, at der er frihed til gæsten, og derfor håber vi, at du kommer, som du er, og føler dig velkommen.

Efter gudstjenesten vil der altid stå en medarbejder i infobaren i forhallen, som kan svare på eventuelle spørgsmål.

Oversættelse: Gudstjenesten oversættes altid til engelsk via høretelefoner. Spørg en vært i forhallen inden eller under gudstjenesten.

Vi glæder os til at se dig på søndag!