Gudstjenesten

10:30 Gudstjeneste med english translation og børnekirke i tre aldersgrupper, Micro, Mini og Maxi.

Dette er vores store ugentlige samling, som samler en 250 personer fra alle generationer. Gudstjenesten indeholder fællessang, bøn, prædiken og nadver. Formen er afslappet, musikken er nutidig, og undervisningen relaterer sig til din hverdag. Kom, som du er, og bliv tanket op med ny inspiration til liv og tro.

Der er mulighed for at skrive et bønne- eller takkekort enten før gudstjenesten i forhallen eller via e-mail, som vil blive læst op og bedt for i løbet af gudstjenesten. Vi slutter altid af med mulighed for personlig forbøn.

Børnene har deres helt eget program, Børnekirken, som er opdelt i aldersgrupper og er for børn fra 2 år til op 7. klasse. Børnekirkens medarbejderne har altid noget spændende i ærmet og laver kirke for børn fyldt med sjov og ballade, nye venskaber og tryghed.

Efter gudstjenesten er der kirkekaffe i kirkens forhal. Her kan du møde nye mennesker, se gamle venner og stille de spørgsmål som du måtte have til kirkens værter eller præster. Hvis du er ny eller gæst i kirken, så henvend dig i Info-hjørnet i forhallen efter gudstjenesten. Her står vores velkomstteam klar til at fortælle dig mere om, hvem vi er, og hvordan du bliver en del af fællesskabet.

Velkommen til gudstjeneste!