For voksne 40+

I 40+ generatinonen er der både par, forældre og singler. En stor og vigtig og bærende generation i menigheden, som besidder en livserfaring og modenhed, og som er fyldt med energi og virketrang. Der er vel op imod en 80-90 personer i den generation i kirken.

Netværksgrupper – det lille og nære fællesskab
Der er flere netværksgrupper for 40+ generationen, som mødes i private hjem. Nogle er blandede både med mænd og kvinder, andre er mandegrupper eller kvindegrupper. Nogen netværksgrupper mødes hver uge, mens andre mødes hver 14. dag.

Familieklyngen HJERTERUM
Familieklyngen HJERTERUM samler hele familier med små og store børn, men også singler og forældrepar uden børn. I løbet af et år inviteres der både til Sankt Hans fest, julemiddag, skovtur, hyggesamlinger med leg og sjov og besøg i private hjem.