For unge

Ung i Aalborg?? Lige flyttet til byen eller har du boet her i lang tid, om ikke andet så skal du være hjertelig velkommen i UngKirke, som er Aalborg Citykirke ungdomskirke. Vi har et helt unikt fællesskab og ønsker at møde mennesker og Gud. Så har du lyst til at opleve Gud, møde unge mennesker, måske få et nyt fællesskab, så er UngKirke lige det du søger!

UngKirke har mange forskellige arrangementer

Grande
Er en månedlig ungdomsgudstjeneste, som samler mellem 75-100 mennesker. Frisk lovsang, provokerende og inspirerende undervisning, efterfølgende er der café i kirkens kælder med nachos, kolde drikke osv.

Nexus
Er en aften om måneden, som udelukkende er bestående af socialt fællesskab. En fantastisk mulighed for at komme ind i fællesskabet og lærer flere unge i byen at kende.

Gruppe
Rundt omkring i Aalborg mødes der små fællesskaber enten hver uge eller hver anden uge. Grupperne er opdelt i pige og drenge grupper, hvilket giver en større fortrolighed. Gruppen er et sted at få rigtig gode og tætte venner, men er også et forpligtende fællesskab.

Bøn og Lovsang
Hver anden torsdag mødes vi en time fra 18.30-19.30 hvor vi søger Gud, på en mere unplugged måde. En time vi sætter af til at synge og bede til den Gud vi tror på!

Fodbold
Hver søndag aften mødes de friske unge i Stadionhallen ved Aalborg Stadion.
Kl. 19:00-21:00 står der indendørsfodbold på programmet. Det er ganske gratis og for alle som lyster.
Adressen er: Harald Jensens Vej 9, 9000 Aalborg.

Spontant
Udover det som er planlagt sker der mange forskellige og spontane ting i UngKirke. Både sommerhustur, lejre, koncerter, nytårsaften, konferencer osv. For at kunne danne et overblik, så ”synes godt om” UngKirke på facebook for at følge med i alle de forskellige arrangementer. Derudover kan du ved at klikke her: www.ungkirke.com læse mere om hvad UngKirke og hvad der sker.

“Grande er for mig en månedlig begivenhed, som jeg ser meget frem til. Det er stedet for jeg mødes med venner og har nogle hyggelige timer sammen med dem. En af grundene til at jeg godt kan li Grande er, det varme fællesskab der er, og det er et godt sted at møde nye mennesker. En anden grund er, at Grande appellerer meget til min aldersgruppe, og det elsker jeg, da det ofte hjælper mig med at sætte fokus på det, det hele handler om: Jesus.”

Mette Jørgensen

“For mig er UngKirke mere end Gud og lovsang. UngKirke giver mig både fællesskab, mulighed for nye sociale relationer og er et sted, hvor jeg bare kan være mig selv. Jeg elsker at hænge ud med mine venner i UngKirke, da jeg føler, at vi udvikler hinanden igennem vores fællesskab. Vi er med til at udfordre hinanden på forskellige områder, og UngKirke er en fantastisk mulighed for at være med i en social arena, som giver dig mulighed for at være dig selv. Der er plads til den enkelte, og det er det bedste ved UngKirke.”

Simon Lionel Nielsen