For teenagere

Bibelundervisning for teenagere

BASIC er Aalborg Citykirkes helt særlige undervisningsforløb for alle 7. klasses elever, hvor Jesus, tro og hygge er de bærende elementer. Det er et fedt alternativ for dig, som ikke skal konfirmeres i Folkekirken.

Et år i BASIC vil forandre dit liv. Bibelen bliver levende, din tro bliver stærkere, og du får et tættere forhold til Jesus. Hvorfor? Fordi BASIC både er tankevækkende undervisning og råhygge af højeste kaliber.

Et åndeligt fællesskab – Sammen finder vi svar på fx: Hvorfor kom Jesus? Hvordan kan jeg vide, at jeg er en kristen? Hvad er Bibelen? Hvem er Helligånden? Målet er, at vi sammen lærer mere om dét med at tro på Jesus og at leve personligt med ham. BASIC er et trygt og tillidsfuldt sted, hvor du får nye, kristne venner på din egen alder, og du kommer til at opleve, at vi har et åndeligt fællesskab sammen.

Forløbet strækker sig fra september til maj. På en typisk søndag formiddag mødes vi til den store gudstjeneste, og efter fællessangen går vi ud til vores egen undervisning. Vi taler om dagens emne og beder sammen, og til sidst, men bestemt ikke mindst, hygger vi ALTID med lidt godter. Som afslutning på BASIC vil kirken velsigne jer på en helt særlig måde, og det foregår til en stor festgudstjeneste i foråret.

Fest og ballade I løbet af disse måneder bliver der også rig mulighed for at give den gas til vores mange fester, bl.a. til jul, hvor pakkelegen altid ender i vildt gaveræs hen over bordet, eller til BASIC pizzaparty, hvor familierne dyster mod hinanden!

Klub og kirke for teenagere!

Husk at spænde sikkerhedsbæltet og tage hjelmen på! For vi giver den gas i Attention, når vi holder klub og kirke hver tirsdag kl. 19 for alle teenagere mellem 12 og 15 år. Når du først er begyndt at komme i Attention er ordene CLUB, OUT, IN og SURPRISE blevet de magiske kodeord for, hvad tirsdag aften byder på. Det er nemlig her, at Aalborg Citykirkes teenagerne, der går i 6.-9. klasse eller er mellem 12 og 15 år, mødes til action-fyldte aftener og afslappet hygge i godt selskab. I Attention er Gud altid i centrum, og vi bruger god tid på bøn, sang og Bibelen, for vi ved nemlig, at livet indeholder meget mere end fodbold og amerikanske tv-serier. Derfor tager vi Jesus med i alt, hvad vi laver, om så det er, når vi brænder dæk af på gocart-banen eller fordyber os i et relevant emne fra Bibelen.

CLUB – Vi kickstarter aftenen med en kort samling og en sang, før vi råhygger, spiller og bare har det sjovt sammen.

OUT – Vi tager ud af huset og laver forskellige aktivi-teter. Alt afhængig af årstiden kan det fx være en tur til stranden, hygge i Østre Anlæg, bowling eller gokart.

IN – På disse aftener går vi i dybden med et relevant emne fra Bibelen og bruger tid på at snakke om, hvordan dette emne passer i vores hverdag og livsstil.

SURPRISE – Så er det temaaften! Glæd dig til en aften, hvor vi sætter fokus på et bestemt tema, som gennemsyrer både aftenens aktiviteter, udsmykning og udklædning! Vi ses på tirsdag – det bli’r for fedt! PS. Alle er velkomne – så tag bare en ven med