For seniorer

CLASSIC – NETVÆRK OG KIRKE FOR SENIORER.
Classic er kirkes afdeling for modne og seniorer. Vi er ikke en ungdomskirke, men en kirke for alle generationer også den modne generation.  For os er det en rigdom, at have det grå guld med i fællesskabet – de har erfaringen, modenheden og er så langt fra gået i stå, men er stadig på vej og i udvikling, drevet af drømme og visioner for deres generation og deres verden. Flere af kirkens mest engagerede frivillige medarbejdere er efterlønnere og pensionister, der er nyder deres tredje alder, og den frihed og mulighed det giver, for at tjene fuldtid med deres kald og gaver. Classic giver modne og seniorer i byen og i kirken forskellige muligheder for netværk og fællesskab.

Carsten Jensen er leder og præst for Classic.

Netværksgrupper for modne voksne
Der er flere helt små grupper, der mødes i private hjem i løbet af måneden og skaber ramme om et mere inderligt fællesskab for modne og seniorer. Disse grupper kan enten være med deltagere fra flere generationer eller være målrettet modne og seniorer.

55+ klyngen – et fællesskab for modne og seniorer
55+ klyngen er et mellemstort fællesskab, der mødes cirka 6-8 gange om året og nyder socialt fællesskab. Der er ikke en fast formel for samlingerne, men hyggen omkring kaffe eller et måltid er central og så kan det være forskellige der fortæller livshistorier, foredrag eller udflugter med kulturelle oplevelser. Ketty Bisgaard og team leder klyngen.

Vennetræf – cafehygge, foredrag og fællessang
Vennetræf er cafegudstjeneste for modne og seniorer med hyggelig servering, salmesang og en god tale. Samlingen foregår i kirkens cafe – oftest fredag eftermiddag en gang om måneden. Vennetræf er både for kirkens egne seniorer og for andre seniorer fra byen. En gang om året er der sommerudflugt, hvor der lejes en bus og man kører på udflugt ud i sommerlandet. Gunda og Christian Mortensen og team leder Vennetræf.

Evangeliegruppen – de gamle sange i glad indpakning
Evangeliegruppen er et sangkor for modne og seniorer, hvor man synger de gode gamle kristne sange, men altid i en glad indpakning. Koret er ofte på tur i andre kirker og hvert år vil man op til jul være på turne rundt på byens plejehjem og væresteder for ældre. De bringer altid en glæde og opmuntring med sig. Gunda Mortensen leder Evangeliegruppen.

Mission Danmark Fællesskabet – Café Kirke med Hans Berntsen
4 gange om året inviterer kirken til Cafe Kirke, hvor salen indrettes som cafe og hvor Inge og Hans Berntsen gæster os. Samlingen er særligt henvendt til ikke-kirkevante, som er nysgerrige eller som har brug for et mirakel. Inge og Hans taler og beder for syge og det sker ofte at nogen bliver helbredt og altid er der nye, der siger ja til Jesus og får troen i hjertet. Der er fri entre til Cafe Kirke – også serveringen er gratis – en frivillig indsamling i programmet gør det muligt at bidrage til omkostningerne. Carsten Jensen og team er leder for MDF Cafekirke.