For børn

Hvis du tror, at kirke er kedeligt så kan du godt tro om igen! For det er søndag, det er super fedt, og du skal være med!

Leg og nærvær i Micro

Micro er vores babykirke for de alleryngste børn fra 0-2 år. Her bliver der leget med en masse spændende legetøj, sunget sjove børnesange og spist medbragt madpakke i løbet af de ca. to timer, hvor de voksne er inde i den store sal til gudstjeneste.

Der er altid mange andre børn at lege med og flere voksne til stede, som sørger for, at de mindste i kirken får en god ople-velse hver søndag formiddag.

Når dit barn er så stort, at det selv kan spise, så er han eller hun klar til Micro.

Sjov og ballade i Mini

Mini er børnekirke for børn på 3-6½ år, og hver søndag får vi sjove gæster på besøg, fx Postmand Per, Kaj og Andrea eller måske en voksen i udklædningstøj! Vi synger også sammen og hører spændende historier fra Bibelen, der fortælles med hjælp fra legetøj og billeder. Vi beder altid sammen om de bønne-emner, som børnene selv kommer med.

I Mini er der god tid til kreative aktiviteter, leg og masser af andet sjovt – og når alle har fået rørt sig lidt, er der en lille forfriskning. Her er der plads til alle, som har lyst til lære Jesus at kende, mens vi har det sjovt og hyggeligt!

Maxi gi’r den fuld skrue!

Går du i 1.-6. klasse, og kan du li’ at høre om Jesus, være aktiv, spille spil, bage pandekager, tage på lejr i skoven eller på udflugt til Egholm? Så kom til Maxi på søndag!

Mens de voksne forsætter til gudstjenesten i den store sal, går alle os, som er fra 6½ år, og som endnu ikke er gået ud af 6. klasse, i samlet trop over i vores hus. Her starter vi med en kort og konkret samling, hvor vi hører om Gud, Jesus og Helligånden på en måde, som du forstår og kan være med i, og som gør, at du gerne vil høre mere! Mange børn har oplevet, at Jesus har svaret på deres bønner, som vi i Maxi har været med til at bede, og vi finder ud af, at Jesus faktisk er vores tætte ven!

Bagefter går det løs med et væld af aktiviteter, hvor alle kan give den gas. Du kan fx vise dine ”moves” i Just Dance, bage lækre boller, spille fodbold eller hockey, banke en af de voksne i bordtennis eller udfolde dine kunstneriske evner i krea-hjørnet. Der er altid masser af voksne, som er med til at gøre søndag formiddag til de bedste to timer i ugen. Men vi glæder os også altid til at komme af sted på weekendture, fx vores årlige lejrture og overnatninger i kirken, for der har vi endnu mere tid til at hygge os sammen, få nye venner og høre mere om Jesus.

Det er fedt at komme i Maxi – her er du en del af fælles-skabet, og hvis du misser en søndag, så går du glip af noget! Så kom på søndag, og tag gerne en ven med!