Facebook Tutorials

af Jesper Kirketerp

20. Januar 2014

Hey, alle fremtidige community managers! Vi har samlet nogle grundlæggende tutorials, der viser hvordan du opretter indlæg m.m. på Facebook. Disse tutorials henvender sig både til eksperterne og til dem der ingen erfaring har med de Sociale Medier.

Tutorials

Læs vores nye politik omkring brug af Facebook her

DEKO

DEKO er den kreative del af Aalborg Citykirke. Vores frivillige medarbejdere tjene alle afdelinger i områderne design, produktion og kommunikation.

Brandguide og Facebook politik

Hold dig opdateret med hvordan du skal bruge kirkens nye logo og design guide samt politik omkring brug af Facebook.

Download Brand design guide
Download Facebook politik

Ny hjemmeside Nyhed

Vi er ved at lave helt ny hjemmeside til Aalborg Citykirke. Følg med her og se hvor langt vi er kommet.

2% Complete